Onderhoud

Onderhoudsgroep
Het onderhoud van het kerkhof, vegen rondom kerk, algemeen onderhoud, het aankleden van de kerk tijdens bijzondere periodes zoals de kerststal zetten en afbreken voor en na de kerst gebeurt met behulp van vrijwilligers. Het sociaal samen bezig zijn is zeker zo belangrijk en het kopje koffie wordt op tijd genuttigd. Wie zin heeft om hier ook aan mee te werken kan contact opnemen met Fons Meulenkamp.
Contact: Tel. 074-3841202. E-mail secretariaat@stephanusbornerbroek.nl


Interieurverzorging
De kerk en bijbehorende ruimtes wordengemiddeld 1x per 6 weken schoongemaakt en ook het koper wordt van tijd tot tijd gepoetst. Daarnaast wordt 1x per week stofgezogen en schoongemaakt in de belangrijkste ruimtes. Het sociaal samen bezig zijn is zeker zo belangrijk en het kopje koffie wordt op tijd genuttigd. Wie zin heeft om hier ook aan mee te werken kan contact opnemen met Fons Meulenkamp.
Contact: Tel. 074-3841202. E-mail secretariaat@stephanusbornerbroek.nl


Algemeen onderhoud gebouwen
Het onderhoud van gebouwen gebeurt zoveel mogelijk door vrijwilligers met een bepaalde capaciteit hiervoor. Groot onderhoud wordt uitbesteed. Indien nodig is er contact met de gebouwenbeheerders van Sint Marcellinus.


Graf delven en dichten
Enkele vrijwilligers verzorgen het delven voor en dichten na de begrafenis van de overledene.

Mariakapel
Op ons kerkhof naast de kerk staat een kleine Mariakapel waar u altijd terecht kunt voor gebed en een kaarsje branden. Enkele dames zorgen voor het schoonmaken.