Activiteiten

Sáms Kledingactie op zaterdag 14 oktober - 00:00

14-10-2023 - Nijverdal

Sam’s Kledingactie . . .

 

 

Inzamelactie kleding en schoenen voor versterking basisonderwijs.

Op zaterdag 14 oktober a.s. kunt u in Nijverdal weer kleding en schoenen inleveren bij de R.K. Kerk, Grotestraat 150. De vrijwilligers zijn van 10.00 - 13.00u aanwezig om de goederen in ontvangst te nemen.
Uw donatie komt ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in Kamuli (Oeganda).

Onderwijs is de sleutel voor de ontwikkeling van een kind én van een samenleving. Het krijgen van kwalitatief goed onderwijs is de beste manier om mensen uit extreme armoede te helpen. Kinderen die onderwijs krijgen kunnen hun eigen leven, maar ook dat van hun kinderen, aanzienlijk verbeteren. Ze krijgen zicht op het creëren van een betere toekomst en te ontsnappen aan de armoedecirkel. Met uw donatie keren we het tij voor de toekomst van deze kinderen en kunnen we in Kamuli (Oeganda) kinderen kwalitatief goed onderwijs bieden. Mogen wij ook dit najaar weer op uw hulp rekenen?”

Wat mag u allemaal inleveren? Om bovenstaande doelstelling te bereiken, mag u behalve uw donatie van kleding en schoenen ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel in de vorm van dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken inleveren. Graag separaat van de kleding verpakt in een gesloten plastic zak. Onze vrijwilligers nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan.

Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie of wilt u misschien zelf als vrijwilliger aan de slag?
Kijkt u dan eens op www.samskledingactie.nl of via de mail bij bennie.schrijver.mail@gmail.com .